Да, вярно е, гледам състезания с Михаел Жена му Корина е

...
Да, вярно е, гледам състезания с Михаел Жена му Корина е
Коментари Харесай

Жан Тод за Шумахер: Виждам се с Михаел, гледам състезания с него

" Да, правилно е, виждам надпревари с Михаел "
Жена му Корина е " поредна, надеждна, отдадена, скромна. Само в сложни моменти човек вижда същинския човек "

Голямото другарство е постоянно. Дори след тежкия случай на Михаел Шумахер при ски през 2013 година, приятелят му Жан Тод в никакъв случай не го е напускал.

„ Михаел не ми липсва. Виждам го “, споделя някогашният президент на ФИА и началник на тима на “Ферари ” за своя дълготраен сътрудник на пистата в изявление за немската RTL/ntv. И по-късно прибавя: „ Но несъмнено, това, което ми липсва, е това, което правехме дружно “. Но те към момента може да го прави в този момент: „ Да, правилно е, виждам надпревари с Михаел. “  

След вълнуващата си хвалебствена тирада за Михаел Шумахер, когато бе почетен с Държавната премия на провинция Северен Рейн-Вестфалия, 76-годишният французин Тод призна: „ Ако това беше прочувствено за вас, тогава можете да си визиите какъв брой прочувствено беше за мен. Трогателно, само че в това време и огромна горделивост да мога да приказвам за Михаел. “

Жан Тод преди дни беше посетител на гала в Кьолн, на която Михаел Шумахер получи специфична премия за повсеместен принос към спорта на провинция Северен Рейн-Вестфалия. Призът получиха брачната половинка му Корина, щерка му Джина и татко му Ролф.

Пред немската телевизия Тод не стопира да се възхищава: „ Михаел сътвори ера – освен в моторния спорт. Това, което той реализира за Германия, за надпреварите и за обществото като цяло, е неповторимо. ”

Бившият началник на “Ферари ” непрестанно се връщаше към спомените с  Шумахер: „ Михаел и брачната половинка ми два пъти популяризираха дружно козметична компания и мотото беше „ Защото си заслужават “. И Михаел заслужава. “

За него връзката със международния първенец по върхове във F1 е повече от просто другарство: „ Имаш хора към себе си, които са просто специфични. И в прочут смисъл Михаел е доста специфичен. Корина, Мик и Джина също станаха специфични за мен. Всички те станаха семейство за мен, брачната половинка ми и сина ни. ”

Докато Тод гледа надпревари с Михаел, той заговаря за сина му Мик. „ Познавам Мик, откогато се е родил “, споделя той и разкрива с усмивка: „ По-близък с жена ми, в сравнение с аз. “

„ Михаел и Мик тичаха дружно след пилетата у дома ". Това е рядко прозрение в персоналните мемоари за Тод и Шумахер.

Сега когато 23-годишният Мик най-сетне реализира най-хубавите си резултати във висшия клас и завоюва точки, насладата в семейство Тод, несъмнено, стана огромна: „ Бях толкоз благополучен, когато той навъртя точките в последните две надпревари “, признава той.

76-годишният мъж приказва и за „ несправедливия напън “, на който Мик е бил изложен преди. “От друга страна пък е „ блажен “ да може да прави това, което обича ”.

Потенциалът на Шуми младши зависи само от колата, която кара, счита Тод. „ Пожелавам му шанса да кара най-хубавата кола. И тогава той ще може да печели надпревари и трофеи. ”

„ Михаел има прелестно семейство “, споделя още Тод. Французинът изрича специфични думи и за брачната половинка на Шумахер Корина, която не можа да сдържи сълзите: „ Тя е поредна, тя е надеждна, тя е отдадена, тя е скромна. Само в сложни моменти човек вижда същинския човек. ”

В реалност и Михаел Шумахер познава Тод по-добре от всеки различен отвън фамилията. „ Понякога триумфът и парите те трансформират “, знае 76-годишният мъж. „ Но Михаел в никакъв случай не се промени. Той е толкоз мощен. "  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР